toplogo3

Old Boys

Kære interesserede,

Efter en hyggelig nytårscup, har bestyrelsen besluttet sig for at danne et Old Boys hold på forsøgsbasis.

Vi starter op tirsdag den 31. januar, hvor både nye og gamle spillere, som ikke er en fast del af herreholdene, har mulighed for at spille floorball på motionsplan. Dog vil det være muligt at spille kamp med Herre 2, hvis det ønskes.

Der er i første omgang ingen træner tilknyttet, og derfor bestemmer I selv, hvordan I vil bruge tiden. Hvis der er behov for det, kan der inviteres en gæstetræner ind, som kan fortælle jer noget om de grundlæggende regler og tekniker.

Hvis der er nok tilmeldinger, vil holdet have mulighed for at mødes hver tirsdag mellem 19.00-20.30. Om hele træningstiden på 1,5 time bliver benyttet, er op til deltagerne selv.

Den første måned er gratis. Derefter opkræves 350 kroner i kontingent per halvt år for at kunne dække hallejen. Ligesom alle andre medlemmer i klubben, har I mulighed for at deltage gratis i Friday Floorball.

Holdleder bliver Lars van Hulst Pedersen, som kan kontaktes via Facebook eller mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Friday Floorball

Nogle medlemmer har haft et ønske om at spille floorball på motionsplan. Derfor tilbyder klubben træning fra 18.00 til 20.00 udvalgte fredage på statsskolen her i foråret.

Friday Floorball er for alle klubbens medlemmer, venner, familie, osv., sp gvis du er interesseret, så fælg med på klubbens facebokside https://www.facebook.com/RandersRaptors/?fref=ts, hvor der vil blive dannet begivenheder til Friday Floorball.

U13

Holdet bliver trænet af Peter Brandt Vand og Carsten Bøgh.

Holdets kontaktperson er Peter, som kan fanges på tlf. 22522259.

U13 træner på følgende tidspunkter:

Dag Fra Til Hal
Tirsdag 17:00 18:00 Statsskolen
Torsdag 17:00 18:30 Statsskolen

Alle træninger er åbne og nye medlemmer eller interreserede er velkomne til at møde op og prøve. Medbring blot træningstøj og indesko så sørger vi for resten.

Familiefloorball

For at give søskende og mindre børn (op til 10-11 år) muligheden for at prøve floorball (evt. sammen med deres forældre), tilbyder klubben familiefloorball med masser af leg og på et "familievenligt" tidspunkt. 

Familie floorball afholdes i løbet af sæsonen på forskellige søndage typisk fra 10.00 - 12.00 på Randers Statsskole. Hold øje med vores facebookside, hvor dagene vil blive annonceret.

Holdets kontaktperson er Jesper Provstgaard, som kan kontaktes på tlf. 60908080 eller via e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der er ofte en venlig sjæl der har sørget for noget sødt til ganen efter træningen

Vel mødt!

salming 184x31

bande-SIDEWALK

Vorup

jyskvin 184x46

k grill 184x68

sr food 184x102

Tusind tak for hjælpen til vores sponsorer.