toplogo3

Kamptilmelding og sekretariatsplan

Vi er nu på nippet til at starte vores kampsæson 2015/16. I den forbindelse har vi lidt nyheder til jer. Da vi for godt et år siden investerede i KLUBMODUL var det bl.a. med udsigt til at kunne styre tilmeldinger mv. over dette. Således er dette kommet op og stå nu, hvorfor kamptilmeldinger mv fremadrettet vil komme til at foregå gennem dette system. Der har hidtil været mange meninger omkring sekretariatsplanen og dens påsætning. Desværre er det et nødvendigt onde som skal løses, men fra bestyrelsens side ønsker vi at gøre det bedst for alle. Derfor har vi valgt en forsøgsordning, baseret på frivillige tilmeldinger, så man er udeover at skulle bytte en påsat vagt væk, hvis man er forhindret. Forudsætningen for ikke at gå tilbage til den gamle ordning er, at folk er villige til at tage ansvar og give en hånd med. Derfor er denne plan lagt ind i klubmodul også, så vi kan samle alt på et sted.

Vi skal gøre opmærksom på at der er enkelte rettelser der ikke er implementeret i kampprogrammet endnu. Dette vil vi dog få tilrettet hurtigt muligt. Er der et eller andet som ser forkert ud, så hører vi gerne fra jer på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Instruktion til kamptilmelding og brug af kalenderen

Vores KLUBMODUL kan tilgås på følgende side: www.randersraptors.klub-modul.dk. Siden er også lavet mobilvenlig, hvorfor den kan findes ad den vej også (denne instruktion er dog lavet med udgangspunkt i PC/desktop udgaven). Her logger man ind med det valgte brugernavn og kodeord nederst i venstre hjørne.

Efter login har du to muligheder for at se kamppgrammet og sekretariatsplanen ved at vælge enten fanebladet ”Event” eller ”kalender”. De enkelte holds kampe afviger fra hinanden i kalenderen ved hjælp af farver for at gøre det mere overskueligt.

Ønsker man at tilmelde sig kampe via fanebladet ”Event”, skal man klikke på de enkelte kampe i ”Quicklink”-menuen, hvorefter man klikker på linket markeret med grønt ”Læs mere og tilmeld”. Herefter skal to bokse afkrydses under ”Betaling” (at navn offentliggøres samt accept af betingelserne) – det skal siges at man ikke opkræves noget for tilmeldingen. Inden betalingsmodulet har man mulighed for at skrive en kort besked, eks. at man selv finder vej til udekampen, eller at man først lige kan komme lige op til kampstart. Kort tid efter vil du modtage en mail med bekræftelse med datoer og tidspunkter mv. for kampen. Når vi nærmer os kampdagen vil du også modtage en reminder på mail om den kommende kamp.

Ønsker man i stedet at tilmelde sig kampe igennem ”Kalender”, er proceduren ikke meget anderledes. I kalenderen klikker man således på den kamp man har til hensigt at tilmelde sig. Dernæst åbner der sig et særskilt vindue, hvor man kan klikke på teksten markeret med fed, hvorefter det vil være på samme måde om tilmelding gennem ”Event”. Tilmeldingerne til kampe lukkes sidste træningsdag forud for kampen, således trænerne har bedst mulige betingelser for at vide hvem der kan spille.  

Det er meget vigtigt at vores ungdomsspillere kun tilmelder sig kampe i samråd med forældre.

 Sekretariatsplan

På samme måde som kamptilmeldinger, kan man nu tilmelde sig sekretariatsopgaver i KLUBMODUL. Derfor kan vejledningen ovenfor benyttes til tilmelding til sekretariatet. Tilmeldingen lukkes en lille uge før kampdagen, og hvis der ikke er tilmeldinger nok på dette tidspunkt, vil vi fra bestyrelsen påsætte personer til sekretariatet som hidtil. Vi håber dog at folk tager det nye system til sig, så dette ikke bliver nødvendigt. Vi håber at herre 1 vil tilmelde sig til sekretariatet for herre 2-kampe og omvendt, ligesom vi håber at forældre til ungdomsspillere vil være behjælpelige til ungdomskampe mv. Såfremt nogle ungdomsspillere eller motionsspillere også har lyst til at hjælpe til, vil vi også sætte pris på dette.

Særligt om tilmelding som forældre til sekretariatet

Er du som forældre interesseret i at hjælpe i sekretariatet, skal du blot tilmelde dig sekretariatet med dit barns profil. Der hvor der er mulighed for at skrive en kort besked i forbindelse med tilmeldingen vil vi gerne have, at I skriver at det er ”far eller mor” som deltager og gerne et telefonnummer, så vi er sikre på at kunne komme i kontakt med jer.  

Med ønsket om en god floorballsæson

Bestyrelsen

salming 184x31

bande-SIDEWALK

Vorup

jyskvin 184x46

k grill 184x68

sr food 184x102

Tusind tak for hjælpen til vores sponsorer.