toplogo3

Nyhedsbrev

Kære medlemmer,

Vi håber, at I er kommet godt i gang med den nye sæson i Randers Raptors Floorball Club. Vi vil gerne informere jer omkring de seneste nyheder i klubben.

Thomas Møller Madsen har valgt at udtræde af bestyrelsen, da han flytter til Århus grundet studiet. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for indsatsen og held og lykke med studiet. Bestyrelsen fortsætter med nuværende sammensætning til næste generalforsamling, med mindre der er en frivillig i klubben, som melder sig på banen.

Klubben har forud for denne sæson indgået en udviklingsaftale med DAFU. En del af fokusområderne er vores familiefloorballhold samt motionshold, også kendt under navnet ”Friday Floorball”. Udover disse aktiviteter er der bl.a. fokus på skolesamarbejder, hvorfor klubben også deltaber i Schools on the Run fredag den 25. september. Vi håber, at I vil bakke op om disse forskellige aktiviteter og arrangementer, så vi kan få flere til at blive glade for Floorball.

Klubben har i starten af 2015 tilmeldt sig programmet klubmodul, som skal gøre det nemmere for både bestyrelsen og medlemmerne at holde styr på kamptilmelding og andre organisatoriske forhold. Derfor vil vi opfordre jer, som endnu ikke har tilmeldt jer klubmodul, at gøre dette.

I kan tilmelde jer via nedenstående link:

http://randersraptors.klub-modul.dk/cms/ProfileMaintenance.aspx

Husk at I altid kan læse de sidste nyheder på klubbens webside randersraptors.dk!

Hvis I har spørgsmål kan I kontakte bestyrelsen via e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med venlig hilsen,

Randers Raptors Bestyrelse

salming 184x31

bande-SIDEWALK

Vorup

jyskvin 184x46

k grill 184x68

sr food 184x102

Tusind tak for hjælpen til vores sponsorer.