toplogo3

Nu er vi på KLUBMODUL

Som led i udviklingen af klubbens arbejdsgange samt kommunikation mellem betyrelse, trænere og spillere/forældre, har klubben investeret i tjenesten "klubmodul". Gennem klubmodul får vi en medlemsdatabase som giver muligheder for kamptilmeldinger, udsendelse af nyheder via mail/SMS samt mulighed for opkrævning af kontingenter via dankort mv. Ligeså vil der med tiden blive mulighed for at tilgå denne side via smartphones.

Vi vil derfor bede alle vores medlemmer om at oprette en profil inde på siden http://randersraptors.klub-modul.dk/cms/ProfileMaintenance.aspx . Dette er i første omgang det eneste I skal gøre. Såfremt du er forældre til et barn på klubbens ungdomshold, skal du indtaste barnets info i kontaktformularen, men i kolonnerne "Ekstra mobil" og "Ekstra email" indtaste dine egne informationer.

Er der spørgsmål eller problemer i forbindelse med oprettelsen, kan Jesper Provstgaard kontaktes på mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller mobil 6069 8989

Mvh. Bestyrelsen

salming 184x31

bande-SIDEWALK

Vorup

jyskvin 184x46

k grill 184x68

sr food 184x102

Tusind tak for hjælpen til vores sponsorer.